@voetballezing volgen

Beste Coen en Bas,

Nogmaals dank voor een fantastische avond. De mooiste opmerking die ik gehoord heb was toch zeker deze: "Die twee hoeven er minder moeite voor te doen om de zaal aan het lachen te krijgen dan Youp van 't Hek!" Het was super!

Groet,
Sponsorcommissie Moerkapelle | Rob Rupke 

 

Beste Bas en Coen,

Via deze mail wil ik jullie nog even bedanken voor de super avond vrijdag in Almen. Voor de eerste bijeenkomst voor onze Club van 100 zochten we iets speciaals ... nou dat hebben we gevonden! In 1 woord: GEWELDIG. De laatste dagen hebben we nog vele positieve reacties mogen ontvangen. De volgende dag liep iedereen op de club nog met een big smile en pijn in de kaken van het lachen.

Nogmaals dank,

Bart Ruiterkamp

 

Echt top!

Het heeft mijn verwachtingsniveau als niet voetballiefhebber ruimschoots overtroffen. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij andere mensen. Het heeft de lat voor toekomstige activiteiten voor ons als personeelsvereniging van Norma naar een hoger niveau gebracht. Het wordt een uitdaging om andere toekomstige activiteiten zo inspirerend en boeiend te maken. Het publiek was zeer enthousiast. De reacties die wij hebben ontvangen zijn zeer lovend. Bedankt!

NORMA UPS Hengelo | Tom Kruse | Accountmanager

 

Hoi Bas en Coen,

Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de grandioze show! Jullie zijn in staat om op een geweldige manier het specialistische vak van arbitrage op een inspirerende manier onder de aandacht te brengen, voor voetbal- en niet- voetballiefhebbers. De dames achter de bar dachten te moeten werken op een saaie scheidsrechtersavond. Ze hebben echter krom van het lachen gelegen gisteravond! Bedankt heren !!

Groet,

Tonnie Elsbout

 

Mannen,

Ik wil jullie even bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad. We hebben inmiddels zoveel positieve en leuke reacties gehad dat het voor ons volgend jaar nog een hele klus wordt iets te gaan bedenken wat dit overtreft. Aan mij de taak ...

Het was me een waar genoegen jullie te leren kennen.

Groetjes,

Karin Lalkens

 

Beste Coen en Bas,

Namens onze businessclub nogmaals dank voor de zeer leuke en interessante kijk op de wereld van de voetbal arbitrage. Jullie humor en ook zelfspot hebben vele positieve reacties opgeleverd. Het was een spetterend optreden en een geweldige invulling voor een leuke avond. Kortom, een aanrader!!

Vriendelijke groet,

Dennis Slaa

 

Beste Bas en Coen,

In 1 woord geweldig. Van begin tot eind boeiend. We hadden nog uren naar jullie kunnen luisteren. Chapeau voor jullie performance. Het was zeer geslaagd en gezellig ...

Groet,

Frank Meijer

 

Hallo Bas en Coen,

Vooral door jullie spetterende optreden was onze sponsoravond gisteren een succes. Jullie hebben mijn verwachtingen ver overtroffen en het blijft leuk om positief verrast te worden. Jullie enthousiasme en humor is meeslepend! Er blijft voor mij wel een minpuntje: wie moet ik in vredesnaam de volgende keer gaan vragen? De verwachtingen zijn nu wel heel hoog gespannen. Gelukkig is dat voor later zorg en kunnen we nog even nagenieten van een perfecte avond. Nogmaals heel erg bedankt.

Groet,

Winy Broeders